1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “21 yaşındaki kızın ifadesini değiştirmek için 10 bin Dolar karşılığında anlaşma yaptılar”
“21 yaşındaki kızın ifadesini değiştirmek için 10 bin Dolar karşılığında anlaşma yaptılar”

“21 yaşındaki kızın ifadesini değiştirmek için 10 bin Dolar karşılığında anlaşma yaptılar”

Girne'de 21 yaşındaki genç kıza tecavüz etmekle suçlanan 5 zanlının avukatı ve aile yakınları 'tanığa müdahale' suçundan tutuklandı

A+A-

Girne'de 21 yaşındaki genç kıza cinsel saldırı suçlanan 5 zanlının avukatı ve aile yakınları 'tanığa müdahale' suçundan tutuklandı.

Zanlı İ.K., polis tarafından her yerde aranırken; avukat M.Ş., C.A., M.K., ve kasap olduğu öğrenilen M.Y., tutukluluk talebi ile Girne Kaza Mahkemesine çıkarıldı.

'Adaletin tecelli etmesine engel olmak' ve ' tanıklara müdahale için gizli ittifak' kurmak suçlarından tutuklanan avukat M.Ş, C.A., M.K., ve M.Y., aleyhinde 3'er gün tutukluluk alındı.

Mahkemede ifade veren polis memuru Kazım Sevinç, Girne'de 5 kişi tarafından cinsel saldırıya uğrayan 21 yaşındaki genç kızın ifadesini değiştirmek için 10 bin Dolar karşılığında bir şahısla anlaşma yaptıklarını kaydetti.

Polis olayla bağlantılı 1 şahsın daha arandığını belirterek, alınması gereken ifadeler olduğunu söyledi. Polis ayrıca, zanli M.Ş'nin cep telefonunun incelenmeye gönderildiğini kaydetti.

Soruşturmanın devam ettiğini kaydeden polis 3 gün tutukluluk talep etti.

Bu haber toplam 4768 defa okunmuştur